Fastfood & Café & Ravintola 2015 -messut tulevat

Fastfood & Café & Ravintola 2015 -messut tulevat


Pikaruoka-, kahvila- ja ravintolamaailman ammattimessut tulevat olemaan täynnä vilskettä. Hygieniapassi.fi on mukana messuilla keskiviikkona 25.2. ja torstaina 26.2. osastolla 1A2.

Näillä messuilla tullaan puhumaan taukoamatta eri toimijoiden kanssa. Hygieniapassia tarvitaan yhä useammalla alalla ja sen tarve voi tulla yllätyksenä. Virallisesti hygieniapassi tarvitaan, mikäli työntekijä työssään käsittelee pakkaamattomia tai helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Monessa paikassa tämä elintarvikehygienian kortti vaaditaan myös “kaiken varalta”. Olitko ajatellut, että esimerkiksi remonttimiehet, koneiden huoltomiehet, kuskit ja siivoajat elintarviketehtaalla tarvitsevat elintarvikehygienian osaamisen? Aivan, hygieniapassi ei koske vain kokkeja ja leipureita.

Ravintola-alalla hygieniapassi on on must ja tae toiminnan laadulle. Hyvien reseptien, tunnelmallisen paikan ja laadukkaiden välineiden lisäksi myös toiminnan tulee olla korkeatasoista ja asiakkaiden luottamuksen arvoista. Kukaan ei halua löytää lautaseltaan hiussuortuvia tai saada vatsanväänteitä illallisen jälkeen. Hygieniasta ei tingitä.

Hygieniaosaamisesta on hyötyä myös kotikeittiössä. Tietämys ja osaaminen mm. oikeanlaisista lämpötiloista, säilytyksessä ja ruoanvalmistuksessa, ruoka-aineiden puhdistuksesta ja käsittelystä parantavat kotitekoisenkin ruoan laatua ja säilyvyyttä. Huolella ja hyvällä hygienialla valmistetut ruoat ovat jo puoliruokaa! :)

Tsekkaa Osaamistehtaan tarjonta osastolla 1A2 sekä yli 200 muuta näytteilleasettajaa 25.2.-26.2.2015 Helsingissä, Messukeskuksessa!

Rekisteröidy messuille tästä!

IMG_1017IMG_1026

+ Ei kommentteja

Lisää kommentti