Non-stop-päivässä hygieniapassitestejä tunnin välein

Non-stop-päivässä hygieniapassitestejä tunnin välein


Hygieniapassi.fi:n osaamistestaajat ja yrittäjät, Tea Lindberg ja Oskari Räisänen, päättivät tempaista ja vastata asiakkaiden tarpeisiin. Non-stop-päivä Helsingin Punavuoressa on ensimmäinen Suomessa.

Hygieniapassitestiin aamuseitsemältä tai iltahämärässä? Maanantaina 13.6.2016 se on mahdollista. Hygieniapassi.fi:n ja Osaamistehtaan non-stop-päivässä järjestetään tuolloin hygieniapassitestejä tunnin välein alkaen klo 7-21, yhteensä viisitoista.

“Hygieniaosaaminen on hyödyksi kenelle tahansa. Usein hygieniapassin tarve kuitenkin tulee nopeasti: vaikka silloin, kun tarjotaan uutta työtä nopealla aikataululla. Olemme niin vuorotyöläisen, keikkatyöläisen kuin vasta töitä hakevankin asialla ja vastaamme tällä non-stop-päivällä asiakkaiden tarpeisiin”, sanoo Tea Lindberg, Osaamistehtaan perustaja ja toimitusjohtaja sekä Eviran hyväksymä osaamistestaaja. “Kukaan ei ole koskaan tehnyt tällaista aikaisemmin Suomessa”, innostunut Lindberg kertoo non-stop-päivästä.

”Sivumme Hygieniapassi.fi koetaan käteväksi tavaksi ilmoittautumiseen. Sen kautta voi varata paikkansa myös non-stop-päivän testeihin. Jos suomi tai ruotsi ei suju, testin pääsee suorittamaan englanniksi klo 12 ja 19″, jatkaa Oskari Räisänen, toinen Osaamistehtaan yrittäjistä ja osaamistestaajista.

Päivän testit pidetään ma 13.6.2016 Osaamistehtaalla Helsingin Punavuoressa alkaen klo 7-21 (Pursimiehenkatu 8).

Ilmoittaudu testiin osoitteessa Hygieniapassi.fi

 

Hygieniapassi.fi:n taustalla on Osaamistehdas Oy, nuori ja innovatiivinen, koulutus-, testaus- ja asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Osaamistehdas tarjoaa myös kokoustiloja Helsingin Punavuoressa.

Tiimillämme on usean kymmenen vuoden kokemus elintarvikealasta. Hygieniapassi.fi:n ammattitaitoiset, Eviran hyväksymät osaamistestaajat järjestävät testejä lähes vuoden jokaisena päivänä, useilla eri paikkakunnilla ja lukuisilla eri kielillä. Järjestämme testejä ja koulutuksia räätälöidysti myös yrityksen tai oppilaitoksen omissa tiloissa.

 

+ Ei kommentteja

Lisää kommentti