Onnea Hygieniapassi.fi-stipendin saajille!

Onnea Hygieniapassi.fi-stipendin saajille!


Kesäloma koittaa, ruusuja kaikille kouluvuoden päättäjille! Tänä keväänä Hygieniapassi.fi-stipendin saa kolme peruskoulun kotitalouden ja terveystiedon osaajaa.

Onnea Jenna – stipendiä hakenut opettajasi kertoo, että olet huolellinen, tarkka, ystävällinen ja yhteistyötaitoinen.

Onnea Lyydia – olet taitava sekä terveystiedossa että kotitaloudessa, ja opettajasi kertoo, että leivoit juuri huimat 400 pikkuleipää sisaresi ylioppilasjuhliin!

Ja onnea Iida – sinulla on hallussa positiivinen asenne ja aktiivisuus, ja siksi opettajasi haluaa kannustaa sinua hakemaan kesätöitä alalta, jossa saat käyttää kotitaloustaitoja.

Mikä Hygieniapassi.fi-stipendi?

Vuoden 2016 stipendit jaettiin peruskoulun kotitalouden ja terveystiedon osaajille, ja stipendiä sai hakea oppilaalleen opettaja. Stipendiin kuuluu harjoitteluaikaa Harjoittele.fi:ssä sekä osallistuminen avoimeen hygieniapassitestiin. Me Osaamistehtaalla olemme elinikäisen oppimisen ja työllistymisen asialla. Stipendeillä haluamme rohkaista opiskelijoita sekä jatkamaan kotitalouden ja terveystiedon opiskelua, että myös kokeilemaan alan töitä. Hygieniapassi on hyvä valttikortti esimerkiksi kesätöiden haussa.

+ Ei kommentteja

Lisää kommentti