Pop up -ravintoloitsija: kerro, että huomioit hygienian

Pop up -ravintoloitsija: kerro, että huomioit hygienian


Maailmanlaajuinen ruokakarnevaali Ravintolapäivä tulee taas lauantaina 21.5. Oletko yksi niistä tuhansista, jotka laittavat pystyyn oman ravintolan päivän ajaksi? Jaa tai tulosta kuva, ja kerro kaikille, että hygienia-asiat ovat teillä hanskassa.

 

 

 

 

 

 

Miten saan hygieniapassin?

Jos sinulla ei vielä ole hygieniapassia, voit ilmoittautua avoimeen testiin osoitteessa Hygieniapassi.fi. Läpäistyn testin jälkeen saat sähköpostiisi väliaikaisen hygieniaosaamistodistuksen.

Suosittelemme hygieniapassia myös pop up -ravintoloitsijoille

Hygieniapassi tarvitaan, mikäli työntekijä käsittelee työssään pakkaamattomia ja helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Ainutkertaista yhden päivän pop up -ravintolaa varten hygieniapassia ei voida vaatia, sillä hygieniapassi tulee olla hankittuna kolmen kuukauden kuluessa elintarvikkeisiin liittyvän työn aloittamisesta. Hygieniapassin hankkiminen kuitenkin kertoo asiakkaillesi, että tunnet elintarvikehygienian perusasiat ja toimit vastuullisesti. Ja passin hankittuasi tiedät tietysti myös itse, että perusasiat ovat kunnossa!

Lue lisää pop up -ravintoloista ja elintarvikehygieniasta:

Vinkkejä ravintolapäivän ravintoloitsijoille (Hygieniapassi.fi-blogi)
Usein kysyttyä elintarvikehuoneistoista (Evira)

+ Ei kommentteja

Lisää kommentti