Hygieniapassitesti omalla koululla erikoishintaan!

Hygieniapassitesti omalla koululla erikoishintaan!


Hygieniapassitesti omalla koululla 35 € / hlö

Kevät ja opiskelut ovat täydessä vauhdissa ja monella teillä nuorilla on ajatukset varmasti myös työkuvioissa!

Helppo tapa lisätä työnsaantimahdollisuuksia on hankkia hygieniapassi tulevaisuuden varalle. Eikö olisi helppoa, jos passin voisi suorittaa omassa koulussa koulupäivän päätteeksi? Haastamme teidät – hyvät nuoret – järjestämään hygieniapassitestin koulullanne opiskelijoille ja lähialueen ihmisille. Tehtäviinne kuuluu osallistujien kerääminen, Harjoittele.fi -palvelun lisenssien ja oppimateriaalitilausten koordinointi, testin markkinointi, tilavarauksen tekeminen, käytännön järjestelyt testipäivänä sekä testaajan ja Osaamistehtaan kanssa viestiminen. Halutessanne voitte järjestää myös koulutustilaisuuden ja uusintatestin.

Palkitsemme järjestäjät osallistujamäärän mukaan maksuttomilla testiin osallistumisilla, leffalipuilla ja todistuksella järjestelytoimista.

10-29 osallistujaa 3 leffalippua + ilmainen testiin osallistuminen kahdelle järjestäjälle + todistus

30-49 osallistujaa 6 leffalippua + ilmainen testiin osallistuminen kolmelle järjestäjälle + todistus

50+ osallistujaa 12 leffalippua + ilmainen testiin osallistuminen neljälle järjestäjälle +todistus

 

Tarjoamme testin kaikille osallistujille kampanjahintaan, 35 € / hlö!

Muistakaa myös:

– preppauskurssi, 30 € / hlö

– Hygieniaopas – Elintarvikehygienian perusteet, 15 € / kpl

– harjoitteluaika Harjoittele.fi -palvelussa, 14 vrk, 7,90 €

Vähimmäisosallistujamäärä tilaisuuksiin on 10 henkilöä. Osallistukaa ja osallistakaa! Lähettäkää sähköpostia asiakaspalveluumme, info@hygieniapassi.fi, niin hoidetaan koulunne ja lähialueenne hygieniapassiasiat kuntoon! Kampanja voimassa huhtikuun 2015 loppuun.

Miksi hygieniapassi tarvitaan? Suomen laki velvoittaa kaikkia pakkaamattomien tai helposti pilaantuvien elintarvikkeiden kanssa työskenteleviä suorittamaan hygieniapassin todistukseksi elintarvikehygieenisestä osaamisestaan. Tällaisia työpaikkoja ovat esimerkiksi kaupat, ravintolat ja kahvilat. Hygieniapassi on etu työmarkkinoilla ja moni nuori suorittaa sen jossain vaiheessa työelämäänsä.

Osaamistehdas Oy / Hygieniapassi.fi on valtakunnallinen hygieniapassitestejä ja -koulutusta järjestävä yritys. Järjestämme avoimia testitilaisuuksia viikoittain ympäri Suomen, useilla eri kielillä. Testauksia ja -koulutuksia räätälöidään niin yrityksille kuin oppilaitoksillekin. Palveluihimme kuuluvat myös harjoittelumahdollisuus Harjoittele.fi -palvelussa sekä englanninkieliset sivustot www.hygienepassport.fi ja www.trainify.fi.

3 Comments

Lisää kommentti
    • 3
      Paola

      Kiitos! Täytyypä tutustua. Kaikki apu on tässä enemmän kuin tervetullutta! Luulen, että peruskoululaiset (samoin kuin tietysti vanhemmatkin) oppivat te4te4 asiaa parhaiten ke4yte4nnf6n hommien yhteydesse4. Olen te4ne4e4n viimeksi ne4ytte4nyt site4 opettajille tekeme4e4si vuokaaviota (toisen_aineiston_ke4yttf6_opetuksessa), ja siite4 yhden seiskaluokkalaisen pojan kanssa tarkistimme, mite4 materiaalia heide4n ryhme4nse4 voi ke4ytte4e4 tekeille4 olevan Maamme-lauluun perustuvan videon teossa.

+ Leave a Comment